BEHANDLING FÖR HUD RUNT ÖGON

För dig som vill ha extra vård för huden runt ögonen.
I behandlingen ingår grundrengöring, peeling med syror, serum som absorberas med Dual injector (mesoterapi utan nålar), massage av området runt ögonen, ögonmask och krämer.

Den här behandlingen är mest populär att kombinera med andra ansiktsvårdar men kan också göras som en enskild behandling.

MIKROPEELING

För dig som behöver hjälp med t.ex. flagande torr hud, ojämn hudton eller oren hud med förstorade porer.
I behandlingen ingår grundrengöring, mikropeeling, brynformning, serum och krämer.

MIKROPEELING MED MASK

För dig som behöver hjälp med t.ex. flagande torr hud, ojämn hudton eller oren hud med förstorade porer.
I behandlingen ingår grundrengöring, mikropeeling, brynformning, serum, specialmask och krämer.

MIKROPEELING MED MASSAGE OCH MASK

För dig som behöver hjälp med t.ex. flagande torr hud, ojämn hudton eller oren hud med förstorade porer och vill ha en grundlig mikropeeling-ansiktsbehandling.
I behandlingen ingår grundrengöring, mikropeeling, brynformning, serum, decolletage-, axel- och ansiktsmassage, specialmask och krämer.

Populärä tilläggsbehandlingar Liten mekanisk rengöring / Färgning av fransar och bryn

DUAL INJECTOR ANSIKTSBEHANDLING

När du vill aktivera huden på ett effektivt sätt. I Dual injector apparaten kombineras radiofrekvens och elektroporation (mesoterapi utan nålar). Radiofrekvens baserar sig på energi som värmer huden och förbättrar cellmembranens permeabilitet. Energin aktiverar kollagen fibrernas produktion och åtstramar slappa kollagenfiber. Med hjälp av elektroporation kan man förbättra absorbtionen av ämnen till djupare hudlager. I huden görs temporärt mikroskopiskt små hål via vilka det aktiva ämnet kan absorberas i huden.
I behandlingen ingår grundrengöring, peeling, serum, radiofrekvens/elektroporation, specialmask och krämer.

Den här behandlingen är mest populär att kombinera med andra ansiktsvårdar men kan också göras som en enskild behandling.

EXPERTPEELING

Peeling med syror är ett effektivt sätt att förnya det yttersta hudlagret och aktivera cellproduktionen. Youth-Peel behandlingen är avsedd för hud som förlorat sitt lyster och sin vitalitet, Uni-Peel för hud med ojämn hudton och pigmentförändringar och Sebu-Peel för oren och oljig hud. För att få ordentliga och långvariga resultat krävs en seriebehandling på ungefär 6 gånger. Behandlingarna görs med två veckors mellanrum och för hela seriebehandlingen reserveras tre månader. Expertpeeling behandlingar rekommenderas inte sommartid. Youth-Peel behandlingen kan även göras som en enskild behandling t.ex. inför fest eller då man vill fräscha upp huden snabbt och effektivt.
I behandlingarna ingår grundrengörning, peeling med syror, serum och kräm.

KIRURGISK LYMFA

Efter kirurgiska ingrepp för att minska överskottsvätska i ansiktet. Kirurgisk lymfa kan göras direkt samma dag eller dagen efter operationen. Det opererade området undviks ända tills stygnen tagits bort. Behandlingen kan repeteras så länge som behovet finns. Ansiktslymfa rekommenderas också innan operationer för att ämnesomsättningen skall fungera möjligast bra.