KOSMETOLOG

Kosmetolog Jenny Söderblom

Jag är Jenny Söderblom, Aimis grundare och kosmetolog. År 2007 avlade jag min kosmetologexamen och den internationella CIDESCO-examen vid Yrkesinstitutet Prakticum. Jag jobbade som lärarassistent på kosmetologlinjen i Prakticum 2007-2008 och 2009 avlade jag specialkosmetologexamen vid SKY-opisto.

Jag har jobbat som kosmetolog på en högt uppskattad skönhetssalong i 10 år. Dessa var härliga och lärorika år. Det fanns ändå alltid en dröm om en egen salong. När tiden var rätt tog jag steget och började förverkliga min vision av en perfekt salong. Aimi är det för mig och jag hoppas den är det för dig också.

Den bästa feed-back jag fått av mina kunder är att de via mina händer känner hur mycket jag tycker om mitt jobb. Det har varit fint att höra för det verkligen stämmer. Jag älskar mitt jobb och är glad över att det förmedlas till kunden. Jag hoppas att du alltid kan gå hem från mina behandlingar avslappnad och med ett gott humör. Jag gör också mitt allra bästa för att lösa utmanande hudproblem tillsammans med dig.