PRODUKTER

Aimi kauneus produkter

Syntetisk kosmetik versus naturkosmetik är ett svartvitt sätt att se på kosmetik. I Aimi används och säljs produkter med hög kvalitet som kräver att kosmetologen har en djupare förståelse för huden och dess funktioner likaså en bred kunskap om råämnen som används i kosmetik. Stjärnorna i Aimis produktsortiment är inhemska BTB13 och tyska Dermaviduals hudvårdsserierna.

BTB13 är en brett patenterad innovativ kosmetikserie som görs i Finland. BTB13-föreningen är uppfunnen av finländska forskare och baserar sig på att aktivera och skydda hudens stamceller. BTB13-föreningen består av l-karnitin (BT) och orotsyra (B13). L-karnitin transporterar orotsyran till stamcellen där den aktiverar den passiva cellen. Produkterna innehåller utmärkta oljor, keramider, peptider och andra för huden nyttiga råämnen. Produkterna innehåller inte mineraloljor, silikoner, parabener eller syntetiska dofter som kan vara ett problem för många. Med BTB13 produkterna kan man få hjälp till hudproblem som klåda, rodnad och inflammation.

Dermaviduals hudvårdsmetod fick år 2018 pris av den ansedda SKY-Kosmetolog-tidningen för att vara den bästa ansiktsvårdsmetoden. Den tyska Dermaviduals kosmetikserien är grundad av Hans Lautenschläger, doktor i kemi. Hans över 200 vetenskapliga forskningar och patent berättar om hans livsverk som en högt uppskattad forskare och utvecklare av farmaceutiska aktiva substanser. Dermaviduals baserar sig på korneoterapi som betyder att man först sköter hudytan, hudbarriären, i skick och på så sätt repareras huden även på djupet. Produkterna innehåller inga för huden främmande ämnen, endast bra tålda fysiologiska ämnen. Produkterna är fria från emulgeringsmedel, mineraloljor, silikoner och parfymer. Dermaviduals passar speciellt bra för kunder med känslig hud och allergier. Med hjälp av korneoterapi kan man lindra många hudproblem. Produkternas uppgift är att förebygga och sköta störningar i hudbarriären.

Andra produkter i Aimis sortiment är Iloiset varpaat, Avril, Callusan, Rimita och Eco Minerals.