Aimi kauneus logo

Hudvård med kunnighet och känsla

Tidsbokning
Presentkort
Blogg

STÄNGT IDAG

-

OM AIMI

Aimi är en skönhetssalong i vackra Sibbostrand som erbjuder ansikts-, fot- och kroppsvård. I produktsortimentet finns mycket inhemska produkter såsom BTB13 hudvårdsprodukter, Rimita Green deodoranter och Iloiset varpaat fotvårdsprodukter. I Aimi får du sakkunnig betjäning på svenska, finska och engelska. Du får hjälp med att hitta de bästa hudvårdsprodukterna för just din hud. Även kunder med känslig och lätt reagerande hud hittar passande behandlingar och hemvårdsprodukter.

Varför välja just Aimi?

Om du söker en salong där du får en grundlig mekanisk hudrengöring då är Aimi för dig. Hudrengöringar och ungdomsrengöringar är Aimis stolthet. Idag finns det många apparater och produkter för hudrengöring men inget slår en noggrant gjord mekanisk rengöring.

Hudvård för känslig hy prioriteras på Aimi. Allt för ofta har kunder med känslig hy dåliga erfarenheter av produkter och ansiktsbehandlingar. Alla skall kunna gå hem från en ansiktsbehandling med en vacker hy som känns bra.

I Aimi får du även doftfria behandlingar. Doftöverkänslighet och parfymallergi har ökat de senaste årtiondena och är ett problem för många. Tack vare de effektiva och parfymfria Dermaviduals produkterna kan Aimi erbjuda behandlingar utan parfym och doft.

Aimis Pro-Age ansiktsbehandlingar ger hyn ett nytt fräscht lyster. Hudens vitalitet återställs då man får hyn fyllig, ren och klar. Med effektiva behandlingar och regelbunden hemvård fås verkligen fina resultat.

Grundlig fotvård får du också här. Problem såsom svåra förhårdnader, liktorn och förtjockade tånaglar sköts i Aimi. Varje fotvård är dock samtidigt en njutning och ett tillfälle för kunden att koppla av.

Hjärtligt välkommen på behandling och uppköp.