Kundinformation

Kom endast frisk till salongen.

Ta vänligen hänsyn till de andra kunderna och sätt telefonen i ljudlöst läge då du kommer till salongen.

Ifall du hamnar avboka eller ändra på din behandlingstid bör du göra det senast 24 timmar innan den bokade tiden. För oavbokade tider debiteras 80% av behandlingens pris och för avbokningar som görs samma dag som den reserverade tiden debiteras 50% av behandlingens pris. Sjukdomsfall beaktas alltid. Det är viktigt att du stannar hemma om du är sjuk.

Du kan reservera tid via tidsbokningen på nätet eller genom att ringa. Ifall jag är upptagen kan du lämna ett meddelande i svararen. Jag ringer tillbaka så fort jag blivit ledig.

Via tidsbokningen på nätet kan du reservera tider åtta veckor framåt. Ifall du vill beställa en tid längre framåt eller ifall du inte hittar en passlig tid åt dig ber jag dig ringa till salongen. Behandlingar som kräver seriebehandling är endast möjliga att boka per telefon.

Tidsbeställningar och avbokningar kan inte göras via e-post, textmeddelande, Facebook eller Instagram.

När du kommer på uppköp rekommenderar jag dig att ringa först och försäkra dig om att jag är på plats och ledig. Jag svarar inte i telefon och betjänar inte vid kassan under massage och apparat behandlingar. På detta vis garanteras kunden på behandling en lugn och stressfri miljö. Du kan naturligtvis komma förbi utan att meddela också, så till vida du är förberedd på att jag inte med säkerhet kan betjäna just då.

Om du är osäker på vilken behandling passar dig eller ifall du har andra frågor angående hudvård får du alltid ringa, jag hjälper gärna. Vi kan också reservera en tid åt dig då du kan komma till salongen. På detta sätt hinner jag betjäna dig i lugn och ro och med tanke.

Fastän doftfria behandlingar lyckas på Aimi ber jag dig beakta att detta inte är en doftfri salong. Det finns alltid en viss mängd dofter från andra behandlingar i utrymmet.

Tack och hjärtligt välkommen till Aimi.