TUOTTEET

Aimi kauneus tuotteet

Aimissa ei vallitse luonnonkosmetiikka versus synteettinen kosmetiikka ajattelutapa vaan täällä luotetaan laatukosmetiikkaan joka vaatii kosmetologilta vahvaa raaka-ainetietoutta sekä ihon ymmärtämistä syvemmällä tasolla. Tähdet Aimin tuotevalikoimassa ovat suomalainen BTB13 ja saksalainen Dermaviduals ihonhoitosarjat.

BTB13 on laajasti patentoitu innovatiivinen ihonhoitosarja joka kehitetään ja valmistetaan Suomessa. BTB13-yhdiste on suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä ja perustuu ihon kantasolujen aktivoimiseen ja suojaamiseen. BTB13-yhdiste muodostuu l-karnitiini-aminohaposta (BT) sekä oroottihaposta (B13). L-karnitiini kuljettaa oroottihapon soluihin missä oroottihappo aktivoi kantasolujen uusiutumista. Sarjalle on myönnetty hyödyllisyysmallisuoja. Tehokas BTB13-yhdiste tekee sarjasta vertaansa vailla. Tuotteet sisältävät erinomaisia öljyjä, keramideja, peptidejä ja muita iholle hyödyllisiä raaka-aineita sekä tietenkin BTB13-yhdistettä. Tuotteissa ei ole mineraaliöljyjä, silikoneja, parabeeneja tai synteettisiä hajusteita. BTB13 tuotteilla voidaan saada helpotusta moneen iho-ongelmaan kuten kutinaan, punoitukseen ja tulehdukseen.

Dermaviduals ihonhoitomenetelmä on vuonna 2018 palkittu arvostetun SKY-Kosmetologi-lehden toimesta lajinsa parhaaksi kasvohoitomenetelmäksi. Dermavidualsin kehittäjä, saksalainen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä arvostettuna tutkijana ja farmaseuttisten vaikutusaineitten kehittäjänä. Dermaviduals perustuu korneoterapiaan jonka idea on ensin hoitaa ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, ainoastaan hyvin siedettyjä fysiologisia ainesosia. Tuotteet eivät sisällä emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikoneja, parabeeneja tai hajusteita jotka ovat ongelma monelle. Tämä sarja on allergisten ja herkkien ihojen pelastus. Tuotteet sopivat erinomaisesti tuoksuyliherkille ja hajusteallergisille. Akne, ruusufinni ja atopia ovat kaikki iho-ongelmia jotka hyötyvät korneoterapiasta. Sitoutumalla hoitomenetelmään voidaan tutkitusti ennaltaehkäistä ihon häiriöitä ja saada erinomaisia hoitotuloksia.

Muita tuotteita hoitolassa ovat Iloiset varpaat, Avril, Callusan, Rimita ja Eco Minerals.