ASIAKASINFO

Saavuthan hoitolaan aina terveenä.

Huomioithan muita asiakkaita laittamalla puhelimen äänettömälle hoitolaan saapuessasi.

Jos joudut peruuttamaan tai siirtämään hoitoaikasi teethän sen viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Sitoudun olemaan paikalla sinua varten sovittuun aikaan.

Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 80% hoidon hinnasta ja samana päivänä peruutetusta ajasta 50% hoidon hinnasta. Sairaustapaukset huomioidaan. On tärkeä ettet tule kipeänä hoitoon.

Voit varata hoitoajan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla. Jos olen varattu voit jättää soittopyynnön. Soitan takaisin heti vapauduttuani.

Ajanvarauksia ja peruutuksia ei ole mahdollista tehdä sähköpostitse, tekstiviestitse, Facebookin tai Instagramin kautta.

Nettiajanvarauksesta on saatavilla aikoja noin kahdeksan viikon ajalle. Jos haluat varata aikaa pidemmälle kuin kahdeksan viikon päähän tai jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa suosittelen soittamaan hoitolaan. Sarjahoitoja ei ole mahdollista varata nettiajanvarauksen kautta. Nämä vaativat aina suunnittelua ja hoitokertojen oikeaa rytmittämistä.

Kun tulet ostoksille varmistathan ennen tuloasi että olen paikalla ja vapaa. Hierontojen ja laitehoitojen aikana en vastaa puhelimeen enkä palvele kassalla. Hoitopedissä olevalle asiakkaalle haluan taata hoitorauhan. Saat toki piipahtaa ilmoittamattakin kunhan olet varautunut siihen että saatan olla varattu.

Jos olet epävarma mitä hoitoja tai tuotteita ihosi tarvitsee voit aina soittaa hoitolaan, autan mielelläni. Voimme myös katsoa sinulle sopiva aika jolloin olen vapaa ja voit tulla hoitolaan keskustelemaan. Näin voin palvella sinua rauhassa ja ajatuksella.

Huomioithan että vaikka Aimissa onnistuu tuoksuttomat hoidot, tämä ei ole tuoksuton hoitola. Hoitotilassa ja aulassa on aina jonkin verran tuoksuja muista hoidoista.

Kiitos ja sydämellisesti tervetuloa Aimiin.