SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Kun haluat tehostettua hoitoa silmänympärysiholle.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta silmänympärykselle, seerumi joka imeytetään neulattoman mesoterapialaitteen avulla, silmänympäryshieronta, silmänympärysnaamio ja voiteet.

Silmänympäryshoito on suosituin yhdistää muihin kasvohoitoihin mutta voidaan myös tehdä yksittäisenä hoitona

MIKROHIONTA

Kun haluat lisätehoa kasvohoitoon ja kaipaat apua iho-ongelmiin kuten ihon hilseily, samean värinen iho, suurihuokoinen ja öljyinen iho, epätasaisen värinen iho.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, mikrohionta, kulmien muotoilu, seerumit ja voiteet.

Tämä on suosittu hoito sekä yksittäisenä hoitona että yhdistettynä ihonpuhdistukseen

MIKROHIONTA NAAMIOLLA

Kun kaipaat apua iho-ongelmiin kuten ihon hilseily, samean värinen iho, suurihuokoinen ja öljyinen iho, epätasaisen värinen iho.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, mikrohionta, kulmien muotoilu, seerumit, erikoisnaamio ja voiteet.

MIKROHIONTA HIERONNALLA JA NAAMIOLLA

Kun haluat täydellisen mikrohionta kasvohoitokokonaisuuden. Mikrohionnalla saat apua iho-ongelmiin kuten ihon hilseily, samean värinen iho, suurihuokoinen ja öljyinen iho, epätasaisen värinen iho.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, mikrohionta, kulmien muotoilu, seerumit, kasvohieronta, erikoisnaamio ja voiteet.

Suositut lisäpalvelut Pieni mekaaninen puhdistus / Ripsien ja kulmien kestovärjäys

DUAL INJECTOR KASVOHOITO

Kun kaipaat lisätehoa kasvohoitoon. Dual injector laitehoidossa yhdistyy radiofrekvenssi ja neulaton mesoterapia. Radiofrekvenssi perustuu energiaan joka lämmittää ihon kerroksia ja parantaa solukalvon läpäisevyyttä. Energia aktivoi kollageenin muodostusta ja napakoittaa jo veltostuneita kollageenisäikeitä. Neulaton mesoterapia, eli elektroporaatio, mahdollistaa tehoaineiden imeyttämistä ihosoluun saakka. Ihoon tehdään hetkellisesti mikroskooppisen pieniä kanavia joiden kautta vaikuttava aine pääsee imeytymään ihoon. Hoito ei vaadi toipumisaikaa.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta, kulmien muotoilu, seerumi, radiofrekvenssi/neulaton mesoterapia, erikoisnaamio ja voiteet.

Tämä hoito on suosituin yhdistää muihin kasvohoitoihin mutta voidaan myös tehdä yksittäisenä hoitona

EKSPERTTIKUORINNAT

Happokuorinnoilla voidaan hoitaa kolmea eri ihonhoitohaastetta, ikääntynyttä elinvoimansa menettänyttä ihoa (Youth-peel), epätasaisen väristä ihoa (Uni-peel) ja öljyistä epäpuhdasta ihoa (Sebu-peel). Nämä hoidot vaativat noin 6 kerran sarjahoitoa. Hoidot tehdään kahden viikon välein. Kokonaiseen sarjaan varataan kolme kuukautta. Hoitosarjaa ei suositella tehtäväksi kesän aikana. Youth peel voidaan tehdä yksittäisenä hoitona ns ”tuhkimo-hoitona” ennen juhlia tai silloin kun kaivataan nopeaa ja tehokasta ihon kirkastusta.
Hoitoihin kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta, seerumi ja voiteet.

KIRURGINEN LYMFA

Kirurgisen toimenpiteen jälkeen kasvojen alueen turvotukseen. Kirurgista lymfaa voidaan tehdä heti samana päivänä tai seuraavana päivänä toimenpiteestä. Toimenpidealueelle ei mennä suoraan ennen tikkien poistoa. Hoitoa voidaan toistaa kunnes turvotus on laskenut. Kasvolymfaa suositellaan myös annettavaksi ennen leikkausta jotta ihon aineenvaihdunta toimisi mahdollisimman hyvin ennen leikkausta.